Voel weer de verbinding met jezelf!  
Intuïtieve psychologische sessies met de natuur als spiegel

Groeitraject HSPWil je weten wat NatuurSpiegeloog Sessies voor jou kunnen betekenen?


Plan een gratis afstemsessie in.

Bewust Begrenzen

Grenzen herkennen, aangeven en bewaken is een van de grootste uitdagingen voor veel mensen. Als je hooggevoelig bent is dat nog eens extra uitdagend omdat je van nature geneigd bent veel af te stemmen op de ander. Als je dan voor jezelf ook nog ‘de harmonie bewaren’ als missie hebt ingesteld, zal dat snel ten koste gaan van jezelf: je negeert je eigen grenzen.

In dit traject ligt de nadruk op het bewust worden van jezelf en je eigen grenzen. Want hoe kan je nu je grenzen aangeven als je eigenlijk helemaal niet weet waar die van jou liggen? Het (h)erkennen van jouw grenzen is essentieel voor je hele welzijn. Mijns inziens is het de basis van waaruit je jezelf uiteindelijk op veel vlakken sterker kan maken. Alleen al het voor jezelf weten waar je grenzen liggen werkt positief door op je omgeving. Je straalt immers meer zekerheid uit waardoor anderen al anders op je zullen reageren. Ook kan je er zelf beter op anticiperen.

Pas als je bewust bent van je grenzen kan je er ook rekening mee houden. Thema’s als acceptatie, balans houden, je eigen plek innemen, keuzes maken, over- en onder prikkeling, zelfzorg/zelfliefde, (h)erkenning en verbinding hebben indirect veel te maken met grenzen. Uiteraard komen deze thema’s ook terug in het traject; de rode draad zal het bewust worden van je eigen grenzen zijn.

Wat kan je verwachten?

Dit traject is een vervolg op Natuurlijk jezelf zijn met HSP, waarin je een fundament legt voor je IK-Bewustzijn. 


Voor praktische informatie klik hier

De sessies duren anderhalf uur en vinden buiten plaats.
We plannen de sessies in met een tussenperiode van twee weken.

Terug naar aanbod