Voel weer de verbinding met jezelf!  
Intuïtieve psychologische sessies met de natuur als spiegel | Natuurcoaching

Ervaringen
Wil jij weten wat NatuurSpiegeloog Sessies voor jou kunnen betekenen?

Plan een gratis afstemsessie in.
Review Brigitte

 

"(Wellicht) doordat ik Maartje ken van een cursus die we samen gevolgd hebben en we meteen aan de (klets)praat raakten, voelde ik dat ik me meteen kon openstellen.

We waren al begonnen aan de sessie zonder dat ik het bewust door had en stonden vrijwel direct op een kruispunt waar ik meteen een keuze mocht maken waar naartoe...
Zonder al teveel in detail te raken merkte ik op, dat door haar rustige uitstraling en de oefeningen die we uitvoerden tijdens de sessie, ik geleidelijk aan wat innerlijke rust ervaarde. Heerlijk! Daarnaast geeft haar kantoorruimte dan ook een geweldig fijne ambiance wat eraan bijdroeg dat ik kon ontspannen.
Middels de aardende- en mindfulnesstechnieken ontstond er lichaamsbewustzijn bij mij, wat zeer welkom was na lange tijd weer in m'n hoofd verbleven te hebben.
Door middel van het stellen van (de juiste) vragen door Maartje en de zintuiglijke oefeningen, reikte ik mezelf wat tips en tools aan om dit lichaamsbewustzijn te integreren in het dagelijks leven;
Door het gewoon meer te gaan DOEN.

Een fijne, prettige coachtechniek mijns inziens.

Ook de inspirerende kaarten als afsluiting van de wandelsessie ervaarde ik als cadeautjes.
Onder begeleiding van een zeer warme, betrokken en empathische NatuurSpiegeloog heb ik deze ochtend wat inspirerende inzichten opgedaan.
Maartje heeft me, d.m.v. een liefdevolle spiegel voor te houden, weer terug in het Hier en Nu gebracht én heb ik zelfs de gebaande paden verlaten. Wat een avontuur! Een echte aanrader! Ik kom graag nog eens terug!"

 Brigitte
"Maartje heeft mij op een vriendelijke en zachte manier meer inzicht in mijn eigen patronen gegeven. Daarnaast zijn we aan de slag gegaan met de vraag of, en zo ja, hoe ik deze patronen kan aanpassen of doorbreken. Ook in de praktische zin was Maartje flexibel in tijd en locatie. Nogmaals dank voor de inzichten!”

Suzan

Review Monique


“Vanmorgen heb ik een wandeling gemaakt met Maartje van de Wiel; NatuurSpiegeloog. Ik vond het heel verassend wat de natuur je kan bieden als het gaat om zelfinzicht. Wat een boom die ik uitkies kan vertellen over wie ik ben en welke eigenschappen samenvallen met mijn karakter. De oefeningen tijdens de wandeling maken dat ik meer ‘uit mijn hoofd ga’ en me meer kan richten op mijn zintuigen.
De manier waarop Maartje me daarin begeleidt maakt dat ik me daarvoor open kan stellen en me veilig genoeg voel om meer van mezelf bloot te geven. Haar vriendelijke, empathische houding en de rust die ze uitstraalt dragen daar veel toe bij. Dit alles zonder dat het een ‘zweverig’ karakter krijgt.

Ik ben inmiddels op zoek gegaan naar meer informatie over hoog sensitiviteit. Dit levert veel herkenning op en ik wil me daar zeker wat meer in gaan verdiepen.
(Alleen jammer van de kou. Ik had toch liever een zonnetje gehad. Ik moest thuis echt bijkomen 😉 Dat zal ongetwijfeld ook wel weer wat over mezelf zeggen: Ik heb een hekel aan kou haha.)
Bedankt Maartje voor deze waardevolle wandeling en ik zal je zeker aanbevelen aan anderen.”

Monique

Review Karina


“Het was voor mij een bijzondere en prettige ervaring. Ik was superdruk in mijn hoofd en al m’n ‘ellende’ buitelde naar buiten. Je straalt rust uit of je geeft rust, het was voor mij een verademing. Ik heb er nog dagen baat van gehad. Tot mijn hoofd het helaas weer overnam zo tegen het weekend.”

Karina

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn