Voel weer de verbinding met jezelf!  
Intuïtieve psychologische sessies met de natuur als spiegel | Natuurcoaching

AanbodWil je weten wat NatuurSpiegeloog sessies voor jou kunnen betekenen?


Plan een gratis afstemsessie in.


 Groeitraject 1 HSP; Natuurlijk Jezelf Zijn

Wat heb IK eigenlijk nodig?

In de waan van alledag is het vaak een enorme uitdaging om in verbinding met jezelf te kunnen blijven. Zeker als (hoog)gevoelig persoon ben je eerder geneigd om af te stemmen op een ander en op je omgeving dan op jezelf. Het is dan, als je jezelf hierin herkent, extra belangrijk om regelmatig bewust te zijn van wat JIJ eigenlijk nodig hebt in een bepaalde situatie of t.o.v. anderen. 

In dit basistraject ga je op ontdekkingsreis om erachter te komen wat jij nodig hebt om de lasten die je belemmeren dicht(er) bij jezelf te kunnen komen om te kunnen zetten in je kracht. Je legt een stevig fundament voor je IK-Bewustzijn. 

Lees hier verder.


Groeitraject 2 HSP; Bewust Begrenzen

Wil jij bewuster worden van jouw grenzen en hier op een bewuste manier mee leren omgaan?

Grenzen herkennen, aangeven en bewaken is een van de grootste uitdagingen voor veel mensen. Als je hooggevoelig bent is dat nog eens extra uitdagend omdat je van nature geneigd bent veel af te stemmen op de ander. Als je dan voor jezelf ook nog ‘de harmonie bewaren’ als missie hebt ingesteld, zal dat snel ten koste gaan van jezelf: je negeert je eigen grenzen.

Dit traject is in ontwikkeling en een vervolg op het traject Natuurlijk Jezelf Zijn. Wil je meer informatie neem dan contact op. 

 

Individuele NatuurSpiegeloog Sessie

Loop je ergens in vast maar wil je niet gelijk een heel traject doorlopen?

Soms heb je net even een zetje nodig zodat je zelf weer verder kan. Een eenmalige NatuurSpiegeloog Sessie van anderhalf uur kan je al heel veel inzichten geven waardoor je weer in beweging komt.

Lees hier verder.


Natuurcoachings Traject

Zoek je helderheid? Wil je opnieuw richting bepalen? Sta je voor een belangrijke keuze?  

Natuurcoaching is een hele heldere methode om antwoorden te krijgen die je helpen om weer in je natuurlijke flow te komen. We gaan samen jouw huidige situatie in kaart brengen, je wensen verhelderen en kijken wat jou tegenhoudt om vervolgens je draagkracht te verstevigen om ook de stappen en inzichten  in de praktijk te kunnen gaan brengen.

Lees hier verder


 

Inspiratiewandelingen

Ga mee op ontdekkingstocht en laat je inspireren en verwonderen door (de spiegels van de) natuur!

Me-Time! Even een moment voor jezelf om de week van je af te schudden en fris en vol inspiratie het weekend in te gaan! Met een kleine groep van maximaal 6 deelnemers gaan we, voornamelijk in stilte, de natuur op een andere manier beleven dan je gewend bent.  Deze unieke manier van natuurbeleving zal je inspireren en verwonderen!
Lees hier verder


Cadeaubon

Wil je iemand een unieke ervaring cadeau doen? 

Een cadeaubon van NatuurSpiegeloog is een originele manier om iemand te verrassen! Geef een unieke beleving cadeau die misschien wel een levens veranderend effect heeft!

Lees hier verder.Voor praktische informatie klik hier


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn