Hoog gevoelige vrouwen weer de verbinding laten voelen met zichzelf!  
Intuïtieve psychologische sessies met de natuur als spiegel

Praktische informatie

Een groen kantoor

Er is geen sprake van een fysiek kantoor; de sessies vinden buiten plaats in de natuur! En wel in de prachtige bossen en vennen van Oisterwijk!

De start locatie voor alle sessies is bij de parkeerplaats van Natuurpoort Groot Speijk (van Tienhovenlaan, Oisterwijk). Sla vóór de Natuurpoort sleutel rechtsaf de parkeerplaats op.

In overleg zijn er meerdere punten mogelijk van waaruit we kunnen starten.

  • Stadsbos 013 (meerdere startpunten)
  • Loonse en Drunense duinen (meerdere startpunten)
  • Het Noorderbos -  Tilburg
  • De Warande - Tilburg

We bespreken dan samen welke locatie het meest passend is bij jou. Mocht je zelf een voorstel hebben van een mooie plek kan dat natuurlijk ook! Ik hanteer de grens van een straal van 15 km vanuit het centrum van Tilburg waarbinnen de sessies kunnen plaatsvinden. 


Investering en vergoeding

Ik hanteer voor particulieren een tijdelijke aanbieding van €74,- per Individuele sessie van anderhalf uur (i.p.v. €111,- per sessie).  Dus je krijgt een half uur per sessie kado! (Het zakelijke tarief blijft €111,- per sessie). 

Het groeitraject HSP is voor particulieren €300,- voor 4 sessies van anderhalf uur. Het zakelijke tarief is €450,-. 

Ik werk niet samen met zorgverzekeraars, de sessies worden dus niet vergoed. In sommige gevallen kan je een traject laten vergoeden in het kader van burn-out preventie, of er is een budget voor opleidingskosten of persoonlijke ontwikkeling. Informeer eens bij je werkgever voor de mogelijkheden.